Ezért jó döntés az esküvő tavasszal!

Minden évszaknak megvan a maga szépsége, érdemes ezeket beépíteni az esküvő hangulatába is. A tavasz a természet újjászületésének ideje, friss és csodás színekkel találkozhatunk mindenhol.

Az emberek egyszerűen szeretik a tavaszt! Melegszik a hőmérséklet, élvezünk minden egyes napsugarat, végre búcsút mondhatunk a hideg és sötét téli napoknak. A tavaszi levegő, a virágok illata mindenkit romantikus hangulatba hoz! 

De hogyan lehet ennek az évszaknak a jellegzetességeivel feldobni a nagy napunkat? Mutatjuk!

Egyszerűbb szervezés

Kezdjük az előkészületekkel! Valószínűleg több vendég fog ráérni ebben az időszakban, hiszen a legtöbben nyárra veszik ki a szabadságukat, és ekkorra időzítik az utazásokat is. 

Bár egyre többen választanak tavaszi időpontot az esküvőjükre, még mindig könnyebb helyszínt és szolgáltatót találni erre az időszakra. Sőt, még egy kicsit kedvezőbb árakat is kifoghatunk! Persze másoknak ugyanúgy eszébe jut ebben a csodás évszakban ünnepelni, ezért érdemes időben lefoglalni mindent, de legelőször a helyszínt!

A tavaszi esküvő helyszíne

Ebben az évszakban egyértelműen a természet biztosítja a romantikus hangulatot az esküvőhöz, érdemes a helyszín kültéri adottságaival is tervezni. De természetesen nem kell a szerencsében bízni. Legyen B terv a nagy napra és rossz időjárás esetén egy fedett terasz, vagy belső tér. Mindenképp gondoskodni kell a megfelelő ruházatról, legyen bekészítve akár gumicsizma is, ha szomorkodás helyett inkább rögtönöznénk.

Az évszak tökéletes klímája

Bár jellemzően még sokszor változékony az időjárás, április végére és májusra már melegebbek (és kiszámíthatóak) a nappalok és az éjszakák. A tavaszi esküvő remek választás, ha nem szeretnétek se túl melegben, se túl hidegben ünnepelni. 

A nyári forróság sok kellemetlen pillanatot okozhat pl. egy szabadtéri esküvőn, vagy egy klíma nélküli zárt helyiségben. De nem érdemes hónapokkal a nagy nap előtt aggódni az időjárás miatt, ez az egy biztos.

Természetes dekoráció

A természet zöldbe és virágba borul, csodálatos dekorációt biztosítva a nagy napra. Az illatos mezei virágokból asztaldíszek, sőt hajdíszek is születhetnek. Az egész esküvő stílusa könnyen ráhangolható az évszakra és minden apró részletben visszaköszönhet ez a hangulat. 

A tavaszi fotóknak nincs párja

A természet remek hátteret biztosít az esküvői fotókhoz, ráadásul a fények is sokkal jobbak mint nyáron! A násznép és ti is is jobban fogjátok bírni a fotózást, ha nem kell a tűző napon ácsorogni. 

Tavaszi esküvő szervezése

Belevágtok egy mesés tavaszi esküvő szervezésébe? Segítek, hogy az elkövetkező időszak bonyodalmaktól mentes legyen és nektek csak a szép emlékek maradjanak! Esküvőszervezőként már az első lépésektől kezdve számíthattok rám, támogatlak titeket az úton a nagy nap felé, és az esküvő napján is leveszem a terhet a vállatokról! Ismerkedjünk meg és valósítsuk meg együtt az álom esküvőtöket!