Esküvő tippek: ezeket tartsd szem előtt, hogy megvalósuljon az álmod!

Legtöbbször az esküvő tippek arra vonatkoznak, hol érdemes esküdnöd, milyen ruhát válassz, és mivel dekorálj. Ezek lényeges kérdések, de vannak olyan aprónak tűnő, ám annál fontosabb részletek, amelyekről ritkán esik szó. Ideje ezekről is beszélni! Ezek azok az esküvő tippek, amiket esküvőszervező pályafutásom alatt a legfontosabbnak ismertem meg!

Egész apróságokon múlhat, hogy álmaid nagy napja rémálomba illő tortúrába fordul. Előzd meg az alábbi esküvő tippek segítségével!

Legyen szempont a kényelem!

„Egyetlen napot bármilyen ruhában és cipőben ki lehet bírni.”
„A szépségért meg kell szenvedni.”
„Akkor szép a cipő, ha fáj benne a lábam.”

Tapasztalatból mondom, hogy nem éri meg. Döntsd el, mire akarsz emlékezni a nagy napból! Az önfeledtségre, a párod pillantására, az örömötökben osztozó családra és barátokra, a jó ételekre és zenére? Én erre szavazok!

Ha nem figyelsz arra, hogy kényelmes viseletet válassz, akkor a véresre tört lábad lüktetése, a folyamatos pánik, hogy szét ne szakadjon a feszülő ruhád, vagy a fejbőrödet szaggató konty emléke lesz a legintenzívebb. Ne tedd ezt magaddal!

Válassz közkedvelt zenét!

A kedveseddel közös számotokon túl nem érdemes szélsőséges zenei műfajok slágereiből szemezgetned. A nagyi nem fogja értékelni a zúzós metált, ahogyan a fiatalabb barátok sem a hetvenes évek magyar örökzöldjeit.

Ügyeljetek arra, hogy táncolható, vidám és közkedvelt dalokat válasszatok a lagziba, ezzel elkerülve a kínos helyzetet. Kevés hervasztóbb van, mint a kongó tánctér és a násznép italos poharak mögüli illetődött pislogása.

A legfontosabb az esküvő tippek közül: maradjon laza a menetrend!

Minél több embert vártok, annál inkább kell számolnotok a tömeghatással. Idő, míg egyik helyszínről mindenki átér a másikra, míg fotózásra beállnak, míg minden programon kiszórakozzák magukat. Hangulatgyilkos, amikor valaki folyton sürget, idegeskedik, hogy késésben vagytok. Nem érdemes percre pontosan beosztanod a napot, hagyj fél-egy órát tartalékba. Ha minden flottul megy, legfeljebb korábban állhattok neki bulizni.

Plusz egy, ami mindig elmarad az esküvő tippek közül: alakítsd úgy a nagy napod, hogy az neked is élmény lehessen! Ez a nap a tiéd, rólad szól és érted van. Tartsd szem előtt: a többiek osztozni jönnek, nem helyetted mulatni!

Nem szeretitek a kellemetlen meglepetéseket? Szeretnétek a szervezés szakaszát is örömmel megélni? Sok éves tapasztalatommal azon dolgozom, hogy az esküvőszervezésből és a nagy napból ti csak a legszebb pillanatokra emlékezzetek! Keressetek engem bizalommal már az eljegyzést követően, hogy együtt, gondtalanul készülhessünk életetek egyik legjobb napjára!