Az esküvő numerológiája, avagy sorsotok a számmisztika szerint

Egy tökéletes esküvőhöz sok mindenre szükségetek lesz, de a legfontosabb a Nagy Nap dátumának kitűzése. A véletlenre bízzátok és a szabad helyekre vagy tudatosan utánajártok a lehető legszerencsésebb napnak? A numerológia a számok misztikus jelentésének tanulmánya és segítségetekre lehet a esküvő időpontjának kiválasztásában is. Ti hisztek benne?

A házasság vibrációs száma

Ha kíváncsi vagy, hogy a számok miről mesélnek a közös jövőtökkel kapcsolatban, csak add össze az esküvő dátumának számjegyeit, majd a kapott összeg számjegyeit is, mindaddig, amíg egyjegyű számot nem kaptok.

Pl. ha 2023.07.24-re tervezitek a napot:

2+2+3+7+2+4=20    >>>>   2+0= 2    >>>>   Vibrációs számotok a 2-es!

Megvan? Nézzük, mit tartogathat ez a dátum:

  1. A házasságot a Nap uralja. Kapcsolatotokat áthatja a romantika, szerető, érzelmes páros vagytok, előttetek nincs akadály. A siker kulcsa nálatok a rugalmasság és a megértés lesz!
  2. A házasságot a Hold uralja. Mindketten családra vágytok, de ha egy születendő gyermek az esküvő oka, az okozhat nézeteltéréseket. Ha biztosak vagytok benne, hogy életetek végéig együtt akartok lenni, sikeres jövő áll előttetek!
  3. A házasságot a Jupiter uralja. Habár nektek igazán fontos a környezetetek véleménye rólatok, nem szabad, hogy ez legyen a mérvadó. Gondolkodjatok helyesen arról, hogy mi az igazi boldogság és csodás, hosszú évek állnak előttetek!
  4. A házasságot a Szaturnusz uralja, és a sírig tartó hűség jellemzi. Ketten együtt olyan csodálatos dolgokat vihettek véghez, ami külön talán nem is sikerülne, például egy ház építése, vagy egy sikeres családi vállalkozás. Egységben az erő - ez lesz a mottótok!
  5. A házasságot a Merkúr uralja. Örökké pörögtök, keresitek az aktív időtöltést, az unatkozást hírből sem ismeritek. Tudjátok, hogy a másiknak néha térre van szüksége. Házasságotok sikerének kulcsa lehet a sok utazás és a sok gyerek.
  6. A házasságot a Vénusz uralja. A ti kapcsolatotokban igaz szerelem és béke honol. Mindkettőtöknek nagyon fontos a házasság, ezért tudatosan tervezitek a jövőt. Ne felejtsétek el táplálni a szerelmeteket, ez lesz a titok!
  7. A házasságot az Uránusz uralja. Sajnos nem kerül el titeket a szerencsétlenség az életetekben, de ez titeket csak összekovácsol. Rátok duplán igaz a jóban-rosszban, amit az oltárnál ígértek. Összetartás mindenek felett!
  8. A házasságot a Mars uralja. Ti aztán valóban összeillő pár vagytok, mind emberileg, mind szexuálisan. Elválaszthatatlanok vagytok, és nagy egyetértésben éltek. Együtt mindennel megbirkóztok, nincs lehetetlen!
  9. A házasságott a Neptunusz uralja. Nálatok nagy szükség volt az életetek összehangolására, a távolság vagy az eltérő életvitel miatt. Egy kissé nehezebb kezdet után viszont szuperül összecsiszolódtatok és jól működik a kapcsolat. Házasságotok sikerének kulcsa egymás elfogadása.

Ne feledjétek! Ez nem egy kőbe vésett dolog, csupán egy kis játékra hívtunk titeket! 🙂

Ha szükségetek van segítségre, hogy megtaláljátok a nagy naphoz a tökéletes helyszínt, vagy jó lenne egyszerűbben, gördülékenyebben lebonyolítani a szervezést és a nagy napot, keressetek bizalommal!

Szeretettel:

Bánhegyi Zsófi
Esküvőszervező