Hírek 2/2

Legtöbbször az esküvő tippek arra vonatkoznak, hol érdemes esküdnöd, milyen ruhát válassz, és mivel dekorálj. Ezek lényeges kérdések, de vannak olyan aprónak tűnő, ám annál fontosabb részletek, amelyekről ritkán esik szó. Ideje ezekről is beszélni! Ezek azok az esküvő tippek, amiket esküvőszervező pályafutásom alatt a legfontosabbnak ismertem meg!

Egész apróságokon múlhat, hogy álmaid nagy napja rémálomba illő tortúrába fordul. Előzd meg az alábbi esküvő tippek segítségével!


Hajlamosak vagyunk pusztán a hely varázsa és szépsége, különlegessége miatt letenni a voksunkat az esküvői helyszínek mellett. Nem kell lemondanod az álmodról, de az fontos, hogy gyakorlatias szempontokat is figyelembe vegyél. Három döntési faktort szedtem össze az elmúlt évek tanulságai alapján, hogy tudd, az esküvői helyszínek közül melyik lesz az igazi!

Írásunk listájába az esküvői helyszínek árát nem emeltem bele külön, hiszen ez önmagában a legfontosabb szempont. Mellette másik három ugyancsak lényeges. Vegyük őket sorra!


Az esküvő életünk egyik legfontosabb mérföldköve, annak szimbóluma, hogy a választott társunkkal életünk végéig összekötjük a sorsunkat. Nem mindegy hát, hogyan valósul meg, az ébren álmodó pillanatainkban elképzelt részletek közül mi mindent tudunk valóra váltani. A többségünknek nagyságrendi fogalma sincs arról, mennyibe kerül egy esküvő, így bátran ábrándozunk.

Egy pillanatra térjünk vissza a földre, és vegyük át a legfontosabb költségtételeket!